Snel een intake? Bel ons direct op 085 - 273 75 90 | Specialist in verslavingszorg in het buitenland!
Selecteer een pagina

Alcoholverslaving en cocaïneverslaving

Het is bijzonder gevaarlijk om een alcoholverslaving en cocaïneverslaving te combineren omdat beide middelen elkaars werking opheffen. Alcohol werkt immers verdovend terwijl coke juist een stimulerend effect heeft. De combinatie van beide middelen is daarom niet alleen zeer verslavend, het gaat ook gepaard met enorme risico’s. Het tegelijkertijd gebruiken van alcohol en cocaïne kan immers zelfs fataal aflopen. Met name op de lange termijn kan een verslaving aan beide middelen desastreuze gevolgen hebben voor u en uw omgeving. Zo kan de combinatie van drank en coke tot agressief gedrag leiden met alle mogelijke schadelijke gevolgen van dien. Een leven zonder drank en coke kan ver weg lijken, maar niets is minder waar. Wij kunnen u helpen met een intensief en effectief behandeltraject in een van onze klinieken in Portugal. Neem contact op via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl voor meer informatie of om uw herstelproces direct in gang te zetten.

De talloze risico’s van alcoholverslaving en cocaïneverslaving

De combinatie van alcoholverslaving en cocaïneverslaving brengt talrijke risico’s met zich mee. U loopt immers enerzijds het risico op een alcoholvergiftiging, en anderzijds op een overdosis coke. Beide kunnen een dodelijke afloop hebben. Omdat cocaïne het gevoel van dronkenschap onderdrukt, kunt u denken dat u meer alcohol kan drinken. U kunt hierdoor meer alcohol drinken dan de hoeveelheid die uw lichaam aankan. Maar omdat u door de coke niet voelt hoe dronken u bent, loopt u risico op een mogelijk fatale alcoholvergiftiging. Daarnaast belast cocaïne zowel uw bloed- als uw hartvaten omdat het uw hartslag stimuleert. Deze belasting neemt echter toe als daarnaast ook alcohol gebruikt. Wanneer u beide middelen inneemt, ontwikkelt zich namelijk coca-ethyleen in uw lever. Deze stof verhoogt vervolgens uw hartslag nog meer en vernauwt uw vaten nog verder. Coca-ethyleen blijft bovendien veel langer in uw bloed zitten dan cocaïne waardoor uw hart nog langduriger wordt belast.

Afkicken van alcohol en cocaïne

Het risico op verslaving wordt groter hoe langer u alcohol drinkt en coke gebruikt. Zelf afkicken van een alcoholverslaving en cocaïneverslaving wordt na verloop van tijd nagenoeg onmogelijk. Na een stoppoging is de kans groot dat u de heftige gevoelens die naar de oppervlakte komen wilt onderdrukken. Het kan dan zeer lastig zijn om zonder professionele begeleiding weer in de roes van alcohol en cocaïne te vluchten. Het is daarom raadzaam om deskundige hulp te accepteren bij het afkicken van uw alcoholverslaving en cocaïneverslaving. Een opname in een van onze afkickklinieken in Portugal kan voor u de oplossing zijn. Hier kunt u op een discrete manier aan uw herstel werken. We stellen hierbij uw persoonlijke situatie centraal. Als er naast uw verslaving ook een psychische stoornis bij u is vastgesteld(dubbele diagnose), zult u ook daarvoor behandeld worden.

Afkicken in Portugal van alcoholverslaving en cocaïneverslaving

Bent u verslaafd aan alcohol en cocaïne en wilt u daar iets aan doen? De behandelingen in onze klinieken in Portugal helpen u uw leven weer op de rit te krijgen. U behandeling wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. En mocht uw zorgverzekeraar de behandeling niet volledig vergoeden, nemen wij de rest van de kosten voor onze rekening. Zo hoeft u alleen het eigen risico de reiskosten te bekostigen. Kosten die u ongetwijfeld al heeft terugverdiend door tijdens de 90 dagen durende behandeling niets te besteden alcohol en cocaïne. Bovendien is de investering die u in uzelf doet door clean te worden van onschatbare waarde. U kunt meer informatie aanvragen of zich aanmelden voor een behandeling via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl. Een deskundig team staat voor u klaar om u bij te staan.