Snel een intake? Bel ons direct op 085 - 273 75 90 | Specialist in verslavingszorg in het buitenland!
Selecteer een pagina

Cannabisverslaving en alcoholverslaving – afkicken in Portugal

De combinatie cannabisverslaving en alcoholverslaving komt ondanks de talrijke nadelen die er aan kleven geregeld voor. Het gebrek aan energie dat hierbij komt kijken, maakt het lastig om zelf te breken met uw verslaving. Het combineren van cannabis en alcohol kan immers gepaard gaan met een traag en sloom gevoel. Gelukkig kunnen wij u als specialist in de verslavingszorg echter de hulp bieden die u nodig heeft. In onze klinieken in Portugal treft u de ideale omstandigheden aan om af te kicken van wiet. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl

Risico’s van cannabisverslaving en alcoholverslaving

De risico’s van cannabisverslaving en de risico’s van alcoholverslaving zijn los van elkaar al niet te onderschatten. Zowel uw gezondheid als de professionele, sociaal-maatschappelijke en financiële aspecten van uw leven kunnen er zwaar onder te lijden krijgen. Wanneer u beide middelen combineert, nemen die risico’s echter alleen nog maar toe. Zo kunt u op korte termijn onder andere last krijgen van angst- en paniekaanvallen, misselijkheid en duizeligheid. Daarnaast bestaat er een kans dat u last krijgt van paranoïde gevoelens en uw bewustzijn verliest. Tevens vergroot onder invloed van alcohol en/of wiet aan het verkeer deelnemen de kans op ongelukken. Daarnaast is het niet raadzaam om alcohol en wiet te gebruiken voor, tijdens en na de zwangerschap. Op lange termijn kan het tegelijkertijd gebruiken van alcohol en cannabis echter ook zeer schadelijke gevolgen hebben. Die risico’s nemen toe naarmate u langer, meer en vaker u beide middelen gebruikt.

Afkicken van een cannabisverslaving en alcoholverslaving

De ervaring leert dat het zelfstandig stoppen met cannabis en stoppen met alcohol een nagenoeg onmogelijke opgave is. Mogelijk heeft u al op allerlei manieren geprobeerd om geen alcohol en cannabis meer te gebruiken. Mocht dat keer op keer niet lukken, is het raadzaam om professionele hulp te accepteren. In onze klinieken in Portugal zijn u al velen voorgegaan. Hier kunt u in een prachtige, rustige omgeving werken aan uw herstel. Een team van ervaren deskundigen staat u bij gedurende u hele proces. Ook een nazorgtraject wanneer u terugkeert in Nederland behoort tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Bent u verslaafd aan zowel cannabis als alcohol en wilt u daar vanaf? Neem dan contact met ons op via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl. Er staat een deskundig team voor u klaar om u verder te helpen.