Snel een intake? Bel ons direct op 085 - 273 75 90 | Specialist in verslavingszorg in het buitenland!
Selecteer een pagina

Cannabisverslaving en cocaïneverslaving

Een cannabisverslaving en cocaïneverslaving is een zeer riskante combinatie die fatale gevolgen kan hebben. De risico’s van wiet en de risico’s van coke zijn namelijk los van elkaar al niet te onderschatten. Maar als beide substanties worden gecombineerd nemen die risico’s alleen nog maar toe. Toch gebruiken mensen de middelen vaak tegelijkertijd of na elkaar. Soms om de euforische effecten van beide substanties te versterken, soms om de roes van cocaïne met wiet te verzachten. Dit kan echter zeer gevaarlijke situaties opleveren en tot een verslaving lijden. Bent u verslaafd aan wiet en coke en bent u dat zat? Dan kunnen wij u helpen afkicken in een van onze klinieken in Portugal. Neem direct contact met ons op via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl om uw herstelproces in gang te zetten.

Risico’s cannabisverslaving en cocaïneverslaving

De combinatie van cannabis en cocaïne kan zeer onvoorspelbaar zijn en brengt verschillende gezondheidsrisico’s met zich mee. Zo kunt u onrustig en paniekerig worden en uw hartslag en bloeddruk verhogen wat uw cardiovasculaire systeem kan beschadigen. Dit verhoogt de kans op hartaanvallen en beroertes. Daarnaast kan uw beoordelingsvermogen afnemen en kunt u de controle over uzelf kwijtraken. Hierdoor kunt u uzelf en anderen in gevaarlijke situaties brengen. Als u cannabis combineert met cocaïne, neemt u zeer reële risico’s. U voelt door de cannabis mogelijk minder remmingen waardoor u meer cocaïne gaat gebruiken. Ook gebruikt u mogelijk meer coke in een korter tijdsbestek door een aangetast gevoel van tijd. Daarnaast merkt u mogelijk minder van de effecten van de cocaïne. Uw lichaam wordt echter niet minder zwaar belast wat in het ergste geval kan leiden tot een overdosis.

Afkicken van een cannabisverslaving en cocaïneverslaving

Stoppen met cannabis kan evenals stoppen met cocaïne een grote stap zijn in iemands leven. Zowel wiet als coke kunnen immers erg verslavend zijn en kunnen grote schade toebrengen aan uw leven. U kunt niet alleen gezondheidsproblemen krijgen, maar ook op sociaal-maatschappelijk en financieel gebied kunt u in de problemen raken. Mogelijk loopt uw relatie stuk, krijgt u geldproblemen of lijden uw school- of werkprestaties onder uw verslaving. Zelfstandig te afkicken van cannabis en afkicken van cocaïne is blijkt in de praktijk een haast onmogelijke opgave. Als het niet lukt om zelf te stoppen, doet u er goed aan om deskundige hulp te accepteren. Als specialist in de verslavingszorg kunnen wij u de best mogelijk begeleiding bieden. Wij behandelen ook eventuele psychische stoornissen. Onze behandelingen zijn volledig op genezing ingericht waarbij een gezonde levensstijl aanmeet. Met een optioneel nazorgtraject na uw behandeling doen we er alles om terugval te voorkomen.

Afkicken in Portugal

In onze klinieken in Portugal zijn de ideale omstandigheden om een nieuwe start te maken – geheel cannabis- en cocaïnevrij. Onze professionele team staat voor u klaar om u op een prachtige locatie een passend behandeltraject te laten ondergaan. Bent u klaar om uw verslaving aan te pakken? Neem dan direct contact met ons op via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl.