Snel een intake? Bel ons direct op 085 - 273 75 90 | Specialist in verslavingszorg in het buitenland!
Selecteer een pagina

Cannabisverslaving en gameverslaving – afkicken in Portugal

Cannabisverslaving en gameverslaving is een veel voor komende combinatie. Verslaafd zijn aan wiet en gamen kan uw leven echter zeer negatief beïnvloeden. Beide verslavingen gaan immers al gepaard met zeer ernstige risico’s. Maar een cannabisverslaving en gameverslaving kunnen elkaar bovendien versterken. Wij kunnen u echter helpen om uw leven weer op de rit te krijgen. Onze effectieve behandelingen in onze klinieken in Portugal zijn immers op genezing gericht. Bent u verslaafd aan cannabis en gamen en wilt u daar van af? Bel ons dan op 085 – 273 75 90 of stuur een e-mail naar info@180gr.nl.

Hoe gaan een cannabisverslaving en gameverslaving samen?

Als u cannabis gebruikt, kunt zich lusteloos en passief gaan voelen. Dit verdoofde gevoel kan uw gameverslaving in de hand werken. Door de effecten van hasj of wiet verandert uw bewustzijn immers. Hierdoor lijken bepaalde zaken opeens veel minder belangrijk. Vanuit dat perspectief vindt u al gauw een goede om maar weer eens een spelletje te gaan doen. Voordat u het weet zit u echter urenlang naar een beeld te staren onder invloed van cannabis. Games zijn bovendien vaak zo ontworpen dat gamers ze zo lang en vaak mogelijk blijven. Zo worden er door gameontwikkelaars vaak verslavende elementen in games verstopt.

Negatieve spiraal van cannabis en gamen

Zowel gamen als het gebruiken van cannabis kunnen immers gebruikt worden om aan de werkelijkheid te ontsnappen. Uw problemen zullen er echter niet door worden opgelost en mogelijk zelfs door verergeren. Om die problemen te vergeten, bent u weer eerder geneigd om te gaan blowen en gamen. Het kan erg lastig zijn om zelfstandig uit deze negatieve spiraal te komen. Als gevolg hiervan gaat u steeds meer zaken verwaarlozen. Zowel uw gezondheid en persoonlijke verzorging, als uw financiën, school- en werkprestaties en sociale leven kunnen er onder gaan lijden. Het blowen en gamen wordt immers belangrijker dan al het andere in uw leven.

Hulp bij een cannabisverslaving en gameverslaving

Bent u verslaafd aan wiet en gamen en heeft u daar genoeg van? Als specialist in de verslavingszorg kunnen wij u helpen. Zelfstandig afkicken van cannabis en afkicken van games blijkt in de praktijk immers een vrijwel onmogelijke opgave. Als het uw stoppogingen keer op keer niet lukken, doet u er goed aan om onze deskundige hulp te accepteren. In onze klinieken in Portugal kunt u immers discreet aan uw herstel werken in een geborgen sfeer. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 085 – 273 75 90 of een e-mail sturen naar info@180gr.nl. U kunt al uw vragen stellen aan ons team van deskundigen dat voor u klaar staat.