Snel een intake? Bel ons direct op 085 - 273 75 90 | Specialist in verslavingszorg in het buitenland!
Selecteer een pagina

Cannabisverslaving en gokverslaving – afkicken in Portugal

Wanneer u een cannabisverslaving en gokverslaving heeft, kunt u voor veel uitdagingen komen te staan in uw leven. De risico’s van cannabisverslaving zijn al aanzienlijk, maar als daar de risico’s van gokverslaving nog bijkomen, stapelen de problemen zich op. Want beide verslavingen kunnen elkaar versterken en beïnvloeden. Zelfstandig afkicken van cannabis en stoppen met gokken is echter niet voor iedereen weggelegd. Daarom is het raadzaam om professionele hulp in te roepen als u een cannabisverslaving en gokverslaving heeft. U kunt in onze klinieken in Portugal op discrete wijze aan uw herstel werken. Wij bieden immers effectieve behandelingen in een geborgen sfeer. Wilt u zich aanmelden voor een behandeling of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt met al uw vragen terecht bij onze deskundigen die bereikbaar zijn via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl.

Cannabisverslaving en gokverslaving – negatieve vicieuze cirkel

Een verslaving aan cannabis en gokken ontstaat niet zomaar, maar geleidelijk. De eerste keer dat u wiet gebruikte of een gokje waagde, wist u ongetwijfeld niet welke gevolgen dit kon hebben. Iedere verslaving richt op lange termijn echter steeds meer schade aan. Als u nog geen problemen had toen uw verslavingen zich ontwikkelden, zullen die ongetwijfeld na verloop van tijd ontstaan. De problemen zullen door uw cannabisverslaving en gokverslaving bovendien alleen nog maar erger worden. Hierdoor zult u waarschijnlijk alleen nog maar meer geneigd zijn om de realiteit en uw problemen te ontvluchten. Mogelijk wilt u daarom alleen nog maar meer gaan blowen en gokken. Zo zult u echter steeds meer geld uitgeven aan wiet en gokken, waardoor uw problemen alleen nog maar zullen verergeren. Voordat u het doorheeft, bent u in een vicieuze cirkel terechtgekomen die niet makkelijk te doorbreken is zonder deskundige begeleiding.

Behandeling van cannabisverslaving en gokverslaving

In de praktijk blijkt dat zelfstandig stoppen met cannabis en gokken voor de meesten niet is weggelegd. Daarom is het raadzaam om professionele hulp te accepteren wanneer u besluit om te gaan afkicken van cannabis en gokken. Als specialist in de verslavingszorg kunnen wij u immers een effectieve behandeling bieden in onze klinieken in Portugal. In een geborgen sfeer kunt u hier op discrete en effectieve wijze aan uw herstel werken. Onze behandelingen zijn volledig gericht op terugvalpreventie waarbij u op zowel geestelijk en fysiek als spiritueel gebied aansterkt. Op die manier leert u valkuilen en risico’s herkennen en hoe u daar het beste mee om kunt gaan. Bovendien kunt u indien nodig nadat u thuis bent gekomen rekenen op nazorg om de kans op terugval te minimaliseren. 

Neem contact met ons op

Heeft u een cannabisverslaving en gokverslaving en wilt u uw leven weer op de rit krijgen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl. Want hoe sneller u ingrijpt, des te eerder kunt u weer grip op uw situatie hebben. U kunt met al uw vragen terecht bij onze deskundige medewerkers.