Snel een intake? Bel ons direct op 085 - 273 75 90 | Specialist in verslavingszorg in het buitenland!
Selecteer een pagina

Cocaïneverslaving en alcoholverslaving

Cocaïneverslaving en alcoholverslaving is een combinatie die veel voorkomt maar uiterst risicovol is. Want waar alcohol de effecten van cocaïne kan afzwakken, onderdrukt coke juist het gevoel van dronkenschap. Dit kan zeer gevaarlijke situaties veroorzaken en zelfs fataal aflopen. Heeft u een cocaïneverslaving en alcoholverslaving en lukt het u niet om daar van af te kicken? Dan doet u er goed om professionele hulp in te schakelen. Een behandeling in een van onze klinieken in Portugal kan de ideale oplossing voor uw zijn. U kunt voor meer informatie contact met ons opnemen via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl.

Waarom is de combinatie van cocaïneverslaving en alcoholverslaving zo gevaarlijk?

De combinatie van cocaïneverslaving en alcoholverslaving is enorm riskante, omdat beide middelen immers elkaars werking opheffen. Daarom loopt u enerzijds het risico op een overdosis cocaïne, en kan anderzijds een alcoholvergiftiging u ten deel vallen. Laatstgenoemde komt omdat u door de effecten van coke niet voelt hoe dronken u bent. Hierdoor kunt u meer gaan drinken dan uw lichaam aankan. Dit kan fataal aflopen. Daarnaast worden uw hart- en bloedvaten enorm belast als u deze middelen combineert. Er ontwikkelt zich dan immers coca-ethyleen in uw lever. Dit is een stof die uw vaten nog verder vernauwt en hartslag nog meer verhoogt. Omdat het veel langer in uw bloed blijft zitten dan coke belast het uw hart bovendien langduriger.

Hoe kan ik afkicken van een cocaïneverslaving en alcoholverslaving?

Mogelijk heeft u al een of meerder pogingen gewaagd om te stoppen met uw cocaïneverslaving en alcoholverslaving. Dan is het geen geheim voor u dat dit op zijn zachtst gezegd geen makkelijke opgave is. Sterker nog, voor de meeste mensen is stoppen met coke en drank zonder deskundige begeleiding een brug te ver. Wij kunnen u de best mogelijke professionele hulp bieden die u er wel doorheen kan slepen. Onze professionals en ervaringsdeskundigen weten immers precies waar u zoal tegen aan kan lopen tijdens dit proces.

Professionele hulp in Portugal

U kunt uw cocaïneverslaving en alcoholverslaving niet snel genoeg achter u laten. In onze klinieken in Portugal treft u de ideale omstandigheden om aan uw herstel te werken. Hier kunt u effectief behandeld worden zodat u uw leven weer op de rit kunt krijgen. Als specialist in de verslavingszorg bieden we u de best mogelijke hulp, ook als u na uw behandeling bent thuisgekomen. Neem contact met ons op via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl voor meer informatie.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]