Snel een intake? Bel ons direct op 085 - 273 75 90 | Specialist in verslavingszorg in het buitenland!
Selecteer een pagina

Cocaïneverslaving en gokverslaving – afkicken in Portugal

Een cocaïneverslaving en gokverslaving is een zeer riskante combinatie die vaak voorkomt. De risico’s van cocaïneverslaving zijn op zich al immens en voldoende reden tot een radicale omslag in uw leven. Maar ook de risico’s van gokverslaving zijn niet te onderschatten, laat staan wanneer het samengaat met een verslaving aan coke. De twee kunnen elkaar immers versterken, omdat de opwekkende effecten van cocaïne kunnen leiden tot ernstige zelfoverschatting. Regelmatig gokken onder invloed van coke kan daarom rampzalige consequenties hebben voor zowel uw gezondheid als uw financiële situatie. Wilt u afkicken van cocaïne en stoppen met gokken? Neem dan contact met ons op via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl voor meer informatie over onze behandelingen. Wij bieden immers effectieve behandelingen aan in onze klinieken in Portugal.

Cocaïneverslaving en gokverslaving – negatieve spiraal

Gokken en cocaïnegebruik brengen tegenstrijdige, elkaar verstorende lichaamsprocessen teweeg. Coke put uw dopaminevoorraad immers uit, terwijl uw lichaam juist dopamine aanmaakt wanneer u aan het gokken bent. Een dopaminegebrek kan daarnaast depressieve gevoelens veroorzaken waardoor u eerder geneigd zult zijn om weer te gaan gokken. Doet u dat echter onder invloed van cocaïne, dan zult u sneller met grotere bedragen spelen en grotere risico’s nemen. Wanneer u verliest, zult u zich echter allicht weer rotter gaan voelen. Hierdoor zult u de verleiding om weer te gaan gokken en snuiven moeilijker kunnen weerstaan. Op deze manier kunt u in een negatieve vicieuze cirkel terechtkomen. Bovendien is de kans groot dat uw (financiële) problemen zo verergeren. Niet alleen zult u waarschijnlijke groeiende schulden hebben, maar ook uw sociale en gezondheidsproblemen zullen toenemen. Dit kan ertoe leiden dat u alleen nog maar meer de realiteit wilt ontvluchten.

Behandeling gokverslaving en cocaïneverslaving

Zelfstandig stoppen met cocaïne blijkt in de praktijk een nagenoeg onmogelijke opgave. Als u daarnaast tegelijkertijd zonder deskundige begeleiding wilt afkicken van gokken, staat u wel voor een heel lastige uitdaging. Het is het dan ook absoluut waard om te overwegen om professionele hulp te accepteren van een specialist in de verslavingszorg. Wij bieden immers effectieve behandelingen die geheel gericht zijn op terugvalpreventie. In onze klinieken in Portugal kunt u zich immers een gezondere levensstijl aanmeten aan de hand van een vitaliteitsprogramma. Zo sterkt u aan op zowel lichamelijk en geestelijk als spiritueel gebied. U kunt na thuiskomst indien nodig bovendien een nazorgtraject volgen om de kans op terugval te minimaliseren.

Neem contact op

Uw problemen kunnen in korte tijd gigantische vormen aannemen wanneer u een cocaïneverslaving en gokverslaving heeft. Hoe sneller u besluit in te grijpen, hoe sneller u uw leven weer op de rit kunt krijgen. Daarom doet u er verstandig om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij immers waar u zoal tegenaan kunt lopen en hoe daarmee om te gaan. U kunt ons bereiken via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl. Onze deskundige medewerkers zitten voor u klaar en u kunt met al uw vragen bij hen terecht.