Snel een intake? Bel ons direct op 085 - 273 75 90 | Specialist in verslavingszorg in het buitenland!
Selecteer een pagina

Drugsgebruik – afkicken van drugs

Drugs bestaan in talloze vormen en maten. Ze worden vaak in ingedeeld in drie categorieën die betrekking hebben op het effect: bewustzijnsveranderend, stimulerend en verdovend. Overmatig drugsgebruik gaat over het algemeen gepaard met ernstige risico’s. U zet immers niet alleen uw gezondheid op het spel. U kunt ook op sociaal-maatschappelijk en financieel gebied in de problemen komen. Bovendien richt u niet alleen schade aan uw eigen leven aan, maar ook aan dat van uw naasten. Zelfstandig afkicken van drugs blijkt echter vaak een zeer lastige opgave. Daarom doet u er goed om deskundige begeleiding van een specialist in de verslavingszorg in te roepen. Neem contact met ons op via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl.

Ben ik verslaafd aan drugs?

De scheidslijn tussen recreatief drugsgebruik en een afhankelijkheid kan flinterdun zijn. Daarbij is niet alleen van belang hoeveel drugs u gebruikt, maar ook hoe vaak en hoe langdurig. Herkent u zich in onderstaande stellingen? Dan heeft u mogelijk een drugsverslaving.

  • U besteedt veel energie, tijd en geld aan uw drugsgebruik.
  • Ondanks de problemen die het veroorzaakt, blijft u drugs veroorzaken.
  • U heeft zonder succes geprobeerd te stoppen met drugs;
  • Als u geen drugs kunt gebruiken voelt u zich beroerd;
  • Uw familieleden, vrienden of collega’s hebben problemen met uw drugsgebruik.
  • U bent continu bezig met drugsgebruik, ook wanneer u niet aan het gebruiken bent.

Zit uw drugsgebruik uw dwars en lukt u het niet om er zelfstandig mee te stoppen. Dan biedt een behandeling in een van onze klinieken mogelijk de oplossing voor u. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Hoe kan ik stoppen met drugsgebruik?

Zelfstandig stoppen met drugs is helaas niet voor iedereen weggelegd. Daarom bieden wij intensieve, effectieve behandelingen in onze comfortabele klinieken in Portugal. Hier kunt u in alle rust op discrete wijze afkicken van drugs in een geborgen sfeer. Als specialist in de verslavingszorg weten wij waar u zoal tegen aan kan lopen tijdens dit proces. Onze behandelingen zijn gericht op terugvalpreventie waarbij u zich een gezondere levensstijl aanmeet aan de hand van ons vitaliteitsprogramma. Het is immers van vitaal belang dat u op uw eigen benen leert te staan en een drugsvrij bestaan opbouwt. Na thuiskomst kunt u indien nodig rekenen op een gedegen nazorgtraject.

Overmatig drugsgebruik? Neem dan contact met ons op

Heeft u een drugsverslaving en lukt het u niet om daar zelfstandig mee te breken? Neem dan direct contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder en zijn bereikbaar via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl.