Snel een intake? Bel ons direct op 085 - 273 75 90 | Specialist in verslavingszorg in het buitenland!
Selecteer een pagina

Gameverslaving en alcoholverslaving – afkicken in Portugal

Besteedt u meer tijd aan gamen dan goed voor u is en nuttigt u daar alcohol bij? Mogelijk heeft u dan een gameverslaving en alcoholverslaving, en verlangt u naar een verandering van deze toestand. Een sociaal isolement ligt immers op de loer. Daarbij kunt u bovendien in een vicieuze cirkel belanden waarin u steeds meer gaat drinken en gamen. Zelfstandig afkicken is een bijkans onmogelijke opgave. Neem daarom contact met ons op via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl. Wij kunnen u immers helpen afkicken van games en alcohol.

De risico’s van een gameverslaving

Op lange termijn kan een gameverslaving enorme schade aanrichten aan uw leven en dat van uw naasten. Wat als een ongevaarlijk ogende gewoonte begint, een onschuldig spelletje (en drankje) doen, kan uitgroeien tot een vernietigende afhankelijkheid. Voordat u het doorheeft, besteedt u immers zoveel tijd aan gamen dat uw sociaal-maatschappelijke leven flink onder te lijden krijgt. De risico’s van een gameverslaving zijn immers absoluut niet te onderschatten. Zo kunt u steeds verder geïsoleerd raken en minder gaan presteren op uw werk of op opleiding. Daarnaast kunt financieel in de problemen komen. De kans is groot dat u die problemen vervolgens gaat proberen te ontvluchten door te gaan gamen.

Risico’s van een en alcoholverslaving

De combinatie van een gameverslaving en alcoholverslaving gaat gepaard met talloze nadelen. Een alcoholverslaving gaat immers op zichzelf al samen met zeer ernstige gezondheidsrisico’s. In Nederland kost de verslaving aan alcohol jaarlijks namelijk aan tienduizenden mensen het leven. Als daar een gameverslaving aan gekoppeld wordt, nemen die risico’s alleen nog maar toe. Naast de gezondheidsrisico’s kunnen uw relaties met uw naasten en collega’s bovendien zwaar onder druk komen te staan. Daarnaast kunt u financieel zwaar in de problemen komen. Het is erg lastig om van deze verslavingen los te breken zonder deskundige begeleiding.

Behandeling van gameverslaving en alcoholverslaving

Omdat geen twee situaties hetzelfde zijn, hebben wij diverse mogelijkheden om uw verslavingen te behandelen. Ook als er naast uw verslavingen een psychische stoornis is vastgesteld, kunnen we u behandelen. Zo kunt u terecht in onze behandellocaties in Portugal voor een klinische opname. Hier ondergaat u op discrete wijze een effectieve en intensieve behandeling in een geborgen sfeer. Heeft u een gameverslaving en alcoholverslaving en bent u klaar om uw leven weer op de rit te krijgen? Neem dan contact met ons op via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

Direct aanmelden

Wat kunnen wij voor u betekenen? Laat u door ons overtuigen en meld u aan voor een gratis kennismakingsgesprek.

Aanmelden