Snel een intake? Bel ons direct op 085 - 273 75 90 | Specialist in verslavingszorg in het buitenland!
Selecteer een pagina

Gokverslaving en alcoholverslaving – afkicken in Portugal

Een gokverslaving en alcoholverslaving is een riskante combinatie die veel voorkomt. U zet immers niet alleen uw financiële gezondheid op het spel, maar u speelt ook letterlijk met uw leven. Daarnaast kunt u niet alleen schade aan uw eigen leven aanrichten, maar ook aan dat van uw naasten. Zelfstandig stoppen met gokken en drinken is echter een nagenoeg onmogelijke opgave. U doet er daarom goed aan om professionele hulp te accepteren als u een gokverslaving en alcoholverslaving heeft. In onze klinieken in Portugal kunt u een effectieve behandeling ondergaan in een geborgen sfeer. Zo kunt u op discrete wijze uw leven weer op de rit krijgen. Wilt u zich aanmelden voor een behandeling of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 – 273 75 90 of mail naar info@180gr.nl.

Gokverslaving en alcoholverslaving – een rampzalige combinatie

Het combineren van een gokverslaving en alcoholverslaving gaat gepaard met enorm veel risico’s. De effecten van alcohol kunnen immers leiden tot zeer risicovol gedrag die tot uiting komen in:

  • overschatting van uzelf en uw (door de alcohol verminderde) waarnemings- en beoordelingsvermogen;
  • onderschatting van financiële en andere problemen die veroorzaakt zijn door het gokken en drinken.

Het behoeft geen uitleg dat zulk gedrag voor grote problemen kan zorgen in combinatie met een gokverslaving. U kunt immers eenvoudig in een negatieve vicieuze cirkel belanden, waarbij u uw problemen ontvlucht door te gokken en drinken. Dit vluchtgedrag verergert uw door gokken en drinken problemen echter alleen maar. Het zelfstandig doorbreken van deze patronen kan enorm lastig zijn. Daarom doet u er goed aan om contact met ons op te nemen. Wij kunnen als specialist in de verslavingszorg u immers afkicken van gokken en drinken.

Behandelen gokverslaving en alcoholverslaving

De risico’s van een gokverslaving en de risico’s van een alcoholverslaving zijn op zichzelf al voldoende aanleiding voor een behandeling. Omdat ze elkaar ook nog eens versterken is het des te verstandiger om professionele hulp te accepteren. Wij kunnen u immers met een intensieve en effectieve behandeling helpen uw leven weer op de rit te krijgen. In onze klinieken in Portugal kunt u immers op discrete wijze aan uw herstel werken in een geborgen sfeer. Daarbij richten we ons op terugvalpreventie zodat u goed leert om met verleidingen om te gaan. U sterkt daarom niet alleen op geestelijk en lichamelijk gebied aan, maar ook op spiritueel vlak.

Neem contact met ons op

Hoe sneller u besluit om uw verslavingen te overwinnen, hoe eerder u uw leven weer op de rit kunt krijgen. Wilt u zich aanmelden of meer informatie krijgen over onze behandelingen of behandellocaties? Neem dan contact met ons op via 085 – 273 75 90 of mail naar info@180gr.nl. Omdat 180 Graden deel uitmaakt van Vincere kunt u ook in aanmerking komen voor andere behandelingen in Nederland en Zuid-Afrika. Zo zijn er ook poliklinische behandelingen. Onze medewerkers vertellen graag meer over al onze mogelijkheden.