Snel een intake? Bel ons direct op 085 - 273 75 90 | Specialist in verslavingszorg in het buitenland!
Selecteer een pagina

Gokverslaving en cannabisverslaving – afkicken in Portugal

Een gokverslaving en cannabisverslaving kunnen samen voor veel problemen zorgen. Beide verslavingen kunnen elkaar immers versterken. De risico’s van gokverslaving en de risico’s van cannabisverslaving zijn los van elkaar al genoeg reden tot een radicale koerswijziging. Zonder deskundige hulp stoppen met cannabis en gokken kan echter een zware opgave zijn. U doet er dan ook goed aan om professionele hulp in te schakelen. In onze klinieken in Portugal kunt u op effectieve en discrete wijze afkicken van gokken en cannabis in een geborgen sfeer. Neem contact met ons op voor meer informatie via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl.

Gokverslaving en cannabisverslaving – negatieve vicieuze cirkel

Zowel gokken als blowen kunt u gebruiken om de realiteit te ontvluchten. Mogelijk bent u niet tevreden met de situatie waarin u verkeert of heeft u problemen die u wilt ontlopen. Als u echter onder invloed van cannabis zult gaan gokken, is de kans groot dat uw problemen alleen maar verergeren. Door uw toenemende problemen zult u alleen nog maar meer behoefte om de werkelijkheid niet onder ogen te hoeven zien. Zo zult u vervolgens enerzijds steeds meer geld uitgeven aan het verkrijgen cannabis en anderzijds zullen uw gokschulden blijven oplopen. Het moge duidelijk zijn dat deze negatieve vicieuze cirkel zo spoedig mogelijk doorbroken moet worden. Afkicken van cannabis en gokken is echter niet voor iedereen weggelegd.

Behandelen van gokverslaving en cannabisverslaving

Zelfstandig stoppen met gokken en blowen blijkt in de praktijk voor de meesten een onmogelijk opgave. Het is daarom raadzaam om deskundige hulp te accepteren als u wilt afkicken van gokken en cannabis. Wij kunnen u als specialist in de verslavingszorg immers een effectieve en intensieve behandeling bieden in onze klinieken in Portugal. Hier kunt u op discrete wijze aan uw herstel werken in een geborgen sfeer. De behandeling is gericht op terugvalpreventie waarbij u dieper ingaat op valkuilen en risico’s. U wordt daarin bovendien bijgestaan door een multidisciplinair team van professionals. Na thuiskomst kunt u daarnaast indien nodig rekenen op eventuele nazorg om de kans op terugval te minimaliseren.

Neem contact met ons op

Hoe sneller u contact met ons opneemt, des te eerder kunt u uw leven weer op de rit krijgen. Heeft u vragen over onze behandelingen of behandellocaties of wilt u zich aanmelden voor een behandeling? Neem dan contact met ons op via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl. U kunt met al uw vragen terecht bij ons deskundige team van medewerkers.