Snel een intake? Bel ons direct op 085 - 273 75 90 | Specialist in verslavingszorg in het buitenland!
Selecteer een pagina

Gokverslaving en cocaïneverslaving – afkicken in Portugal

Een gokverslaving en cocaïneverslaving is een veelvoorkomende combinatie die rampzalige gevolgen kan hebben. Zowel de risico’s van gokverslaving als de risico’s van cocaïneverslaving zijn immers op zichzelf al aanzienlijk. Wanneer ze echter gecombineerd kunnen ze elkaar ook nog eens versterken. De opwekkende effecten van de coke leiden immers tot euforie en meer zelfvertrouwen wat echter snel kan omslaan in zelfoverschatting. Als u regelmatig onder invloed van cocaïne gokt, kan dit catastrofale gevolgen hebben. Heeft u een gokverslaving en cocaïneverslaving en wilt u daar vanaf? Wij bieden effectieve behandelingen in onze klinieken in Portugal waar u op discrete wijze aan uw herstel kunt werken. Neem contact met ons op via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl voor meer informatie.

Gokverslaving en cocaïneverslaving

De lichaamsprocessen die gokken en coke opwekken zijn tegenstrijdig en verstoren elkaar bovendien. Want waar cocaïne uw dopaminevoorraad uitput, maakt uw lichaam juist dopamine aan wanneer u gokt. Door het gebrek aan dopamine kunt u zich naar, somber en depressief gaan voelen. Daarom wordt het heel verleidelijk om te gaan gokken, wat immers dankzij de aanmaak van dopamine een tijdelijk geluksgevoel opwekt. Als u daar ook nog bij gaat snuiven, is de kans groot dat u zeer grote bedragen gaat inzetten. Zo kunt enorme schulden opbouwen door continu coke te kopen en veel geld te vergokken. Door uw gedrag en toenemende schulden zult u bovendien veel problemen krijgen op onder meer sociaal gebied. Door die opstapelende problemen zult u nog meer geneigd zijn om de realiteit te ontvluchten door te snuiven en gokken. Dit verergert uw problemen echter nog meer, waardoor u in een negatieve vicieuze cirkel terecht kunt komen.

Behandelen gokverslaving en cocaïneverslaving

Het kan zeer lastig zijn om die cirkel te doorbreken en zelfstandig te stoppen met gokken en cocaïne. Daarom doet u er verstandig aan om professionele hulp in te roepen als u zich in die situatie bevindt. Wij kunnen u immers een effectieve behandeling bieden die u kan helpen afkicken van gokken en coke. In onze klinieken in Portugal kunt u op discrete wijze aan uw herstel werken in een geborgen sfeer. Onze behandelingen zijn daarnaast gericht op genezing en staan in het teken van terugvalpreventie. Aan de hand van ons vitaliteitsprogramma meet u zich immers een gezondere levensstijl aan op fysiek, geestelijk ene spiritueel gebied. Na uw thuiskomst kunt bovendien indien nodig rekenen op een gedegen nazorgbehandeling.

Neem contact met ons op

Als u een gokverslaving en cocaïneverslaving heeft, kunnen uw problemen gauw van kwaad tot erger worden. Daarom doet u er goed aan zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. Als specialist in de verslavingszorg weten wij immers precies waar u zoal tegenaan kunt lopen tijdens uw herstelproces. U kunt zich aanmelden via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl. Er zit een deskundig team voor u klaar waaraan u ook al vragen kunt stellen.