Snel een intake? Bel ons direct op 085 - 273 75 90 | Specialist in verslavingszorg in het buitenland!
Selecteer een pagina

Seksverslaving – verslaafd aan seks

Wanneer een gezond seksleven zich in een verslaving ontwikkelt, heeft u een onbedwingbare behoefte aan seksuele handelingen. Dit groeiende verlangen en de daarmee gepaard gaande gedachten aan seksuele activiteiten kunnen uw leven steeds meer gaan beheersen. U kunt daarnaast uw gedachten en acties niet meer onder controle houden, wat veel problemen kan veroorzaken. Heeft u een seksverslaving en wilt u daar vanaf? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 – 273 75 90 of stuur een e-mail naar info@180gr.nl. Wij bieden immers effectieve behandelingen in onze klinieken in Portugal om u te helpen afkicken van seksverslaving.

Risico’s van een seksverslaving

Een verslaving aan seks gaat gepaard met vele risico’s. Uw verslaving kan er niet alleen voor zorgen dat u in een negatieve vicieuze cirkel terechtkomt. Ook uw naasten, niet in de laatste plaats uw partner, kunnen zwaar te lijden hebben onder uw moeilijk te doorbreken gedragspatroon. Als u zich herkent in onderstaande punten is het raadzaam om professionele hulp te zoeken voor het stoppen met seks.

Gezondheidsproblemen

  • U gaat steeds extremere vormen van mogelijk onveilige en onverantwoorde seks najagen om uw onbedwingbare seksuele behoefte te vervullen.

Sociale problemen

  • Uw verslaving veroorzaakt problemen in sociale omgeving en uw partner of familie heeft er zwaar onder te lijden.

Emotionele problemen

  • U heeft een laag zelfbeeld en schaamt zich voor uw verslaving maar kunt uw gedachte- en gedragspatronen niet doorbreken.

Financiële problemen

  • U geeft veel geld uit aan uw verslaving en mogelijk zijn uw inkomsten daarnaast verminderd.

Herkent u zich in bovenstaande problemen en denkt u dat u hulp nodig heeft bij het afkicken van seksverslaving? Neem dan contact met ons op via 085 – 273 75 90 info@180gr.nl. De risico’s van seksverslaving zijn immers aanzienlijk.

Behandeling en afkicken van seksverslaving

In onze klinieken in Portugal kunt u terecht voor effectieve behandelingen om u te helpen stoppen met seks. Hier kunt u op discrete wijze aan uw herstel werken in een geborgen sfeer. Daarbij wordt u tevens bijgestaan door een multidisciplinair team van professionals ervaringsdeskundigen. 180 Graden maakt bovendien deel uit van Vincere, dat ook behandelingen aanbiedt in Nederland en Zuid-Afrika. Mogelijk is een poliklinische behandeling immers meer geschikt voor u. Buiten uw eigen risico zijn al onze behandelingen volledig gedekt door uw Nederlandse zorgverzekering. U hoeft daarom alleen uw eigen vervoerskosten te bekostigen, zoals u kunt lezen op de pagina kosten en vergoedingen.

Seksverslaving en combinatieverslavingen

Het komt vaak voor dat een verslaving aan seks samengaat met een of meerdere andere verslavingen. Iedere combinatieverslaving gaat weer gepaard met zijn eigen risico’s en nadelen.

Seksverslaving en alcoholverslaving

Door uw dwangmatig verlangen naar seksuele handelingen en door alcohol weggenomen remmingen gaat u steeds onverantwoorder seksueel gedrag vertonen. U gaat immers steeds verder in het najagen van steeds extremere vormen van seks.

Lees meer over seksverslaving en alcoholverslaving.

Seksverslaving en GHB-verslaving

GHB kan een positieve invloed hebben op uw seksuele verlangen en de intensiteit van het ervaren van seks. Hierdoor is de kans op verslaving zeer groot, waardoor u alleen nog kunt genieten van seks onder invloed van GHB. Overmatig GHB-gebruik is echter zeer riskant.

Lees meer over seksverslaving en GHB-verslaving.

Seksverslaving en amfetamineverslaving (speed)

Een lage dosis amfetamine kan het seksuele verlangen vergroten, de duur van een erectie verlengen en het orgasme uitstellen. Bij grotere doses kan speed echter averechts werken op uw seksuele ervaring en prestaties. Daarnaast kan langdurig amfetaminegebruik zeer grote (seksuele) problemen veroorzaken.

Lees meer over seksverslaving en amfetamineverslaving.

Seksverslaving en cocaïneverslaving

Waar een lage dosis cocaïne het seksuele verlangen kan stimuleren en de seksuele ervaring kan intensiveren, werken hoge doses omgekeerd. Het euforische gevoel dat coke teweegbrengt kan er daarnaast voor zorgen dat u minder kunt genieten van gewone seks. Bovendien kan langdurig cocaïnegebruik het seksuele verlangen doen verminderen of zelfs helemaal doen verdwijnen.

Lees meer over seksverslaving en cocaïneverslaving.

Seksverslaving en psychische aandoening – dubbele diagnose

Een verslaving aan seks gaat geregeld gepaard met een of meerdere psychische aandoening. Mensen met een psychische stoornis zijn in het algemeen immers vatbaarder voor verslavingen. Een zogenaamde dubbele diagnose gaat echter meestal gepaard met enorme uitdagingen. Bij ons kunt u zowel behandeld worden voor uw verslaving als uw psychische aandoening.

Lees meer over seksverslaving en psychische aandoening.

Meer informatie over een seksverslaving

In onze klinieken in Portugal zijn u al veel mensen voorgegaan die succesvol hun leven weer op rit hebben gekregen. Bent u verslaafd aan seks en wilt u de controle over uw leven weer terugkrijgen? Wij kunnen u de professionele hulp bieden die u daarbij nodig heeft. U kunt zich aanmelden voor een behandeling via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl. Als u vragen heeft, kunt u die mogelijk vinden tussen onze lijst van veelgestelde vragen seksverslaving. U kunt ook met al uw vragen terecht bij onze deskundige medewerkers, die u graag verder helpen.

Verslavingsbehandelingen die wij aanbieden: