Snel een intake? Bel ons direct op 085 - 273 75 90 | Specialist in verslavingszorg in het buitenland!
Selecteer een pagina

Afkicken van seksverslaving in Portugal

Heeft u een seksverslaving en bent u tot het inzicht gekomen dat daar een einde aan moet komen? Mogelijk heeft uw onbedwingbare behoefte naar seksuele activiteiten al enorme schade aangericht. Zelfstandig afkicken van seksverslaving is echter niet voor iedereen weggelegd. Wij kunnen u echter effectieve behandelingen bieden in onze klinieken in Portugal. Hier kunt u namelijk op discrete wijze aan uw herstel werken in een geborgen sfeer. Hoe eerder u ingrijpt, hoe eerder u uw leven weer op de rit kunt krijgen. Neem daarom zo spoedig mogelijk contact met ons op via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl.

Behandeling van uw seksverslaving in Portugal

In de praktijk blijkt dan afkicken van seksverslaving zonder deskundige begeleiding voor de meesten een brug te ver is. Daarom doet u er goed aan om een professionele behandeling te ondergaan van een specialist in de verslavingszorg. Onze klinieken in Portugal bieden de ideale omstandigheden om in alle privacy een intensieve behandeling te ondergaan. Onze behandelingen zijn er immers op gericht dat u aansterkt op zowel geestelijk en lichamelijk gebied, als op spiritueel vlak. U krijgt hierbij steun van een multidisciplinair team van professionals en ervaringsdeskundigen:

 • Verslavingsartsen;
 • (Klinisch) psychologen;
 • Psychiaters;
 • Counselors;
 • Fysiotherapeuten.
 • Woonbegeleiders;

Door met specialisten uit al die verschillende gebieden te werken, kunnen wij u een zo compleet mogelijke behandeling bieden. Aan de hand van ons vitaliteitsprogramma meet u zich immers een gezondere levensstijl aan. Op die manier kunt u de kans op een terugval immers minimaliseren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Behandellocaties Portugal – afkicken van seksverslaving

Wij hebben twee fraai gelegen klinieken in Portugal waar u terechtkunt: The Pine Tree House en The School House. Op deze fraai gelegen plekken kunt u zich in alle rust op uw behandeling richten. Onze behandelingen in Portugal worden gekenmerkt door de volgende kernpunten:

 • Intensief en effectief
 • Individuele en groepssessies
 • Comfortabele klinieken in prachtige omgeving met natuurschoon
 • Lekkere, gevarieerde maaltijden bereid door onze kok
 • Volledige gedekt door uw zorgverzekering

180 Graden maakt deel uit van Vincere, dat tevens behandelingen aanbiedt in eigen land en in Zuid-Afrika. Mocht u daarom meer gebaat zijn bij bijvoorbeeld een poliklinische behandeling, dan kunt u daarvoor terecht bij verschillende binnenlandse behandellocaties. Vincere heeft namelijk ruime ervaring in zowel de verslavingszorg als de geestelijke gezondheidszorg. Daarom kunt u ook bij ons terecht als er naast uw seksverslaving een psychische stoornis is vastgesteld.

Intakegesprek – afkicken van uw seksverslaving

In onze ogen is geen mens hetzelfde en bevindt ieder mens zich in een unieke omstandigheden. Daarom stemmen wij onze behandelingen af op uw persoonlijke situatie. Om daar beter inzicht in te krijgen voert u eerst een intakegesprek met een van onze psychologen. In dit een ongeveer uur durende gesprek komen wij meer te weten over uw toestand, geschiedenis en problematiek. De psycholoog deelt zijn bevindingen vervolgens met een psychiater waarna zij samen een diagnose stellen en een persoonlijk behandelplan opstellen.

Behandelplan – afkicken van uw seksverslaving

U krijgt dit behandelplan vervolgens tijdens een adviesgesprek voorgelegd. Hierin staat bij welke soort behandeling u volgens ons het meest gebaat bent. Aan het eind van het adviesgesprek is de keus aan u of u al dan niet akkoord gaat met het voorgestelde behandelplan.

Klinische behandeling seksverslaving

Er bestaat een kans dat uw omstandigheden volgens onze deskundigen vragen om een klinische behandeling. Daarvoor kunt u echter niet alleen in Portugal terecht voor een 90 dagen durende behandeling (exclusief eventuele detoxperiode). Vincere heeft immers ook een kliniek in Nederland, waar een behandeling zo’n 64 dagen duurt. Daarnaast kunt u ook gedurende ongeveer 90 dagen behandeld worden in een van onze twee klinieken in Zuid-Afrika:

Terugvalpreventie – afkicken van seksverslaving

Bij onze behandeling staat terugvalpreventie centraal zodat u na thuiskomst zonder begeleiding uzelf onder controle kunt houden. Daarom leert u hoe u het beste kunt omgaan met verleidingen, emoties en vrije tijd. Daarnaast leert u valkuilen te herkennen en hoe u daar het beste mee om kunt gaan. Op die manier kunt u een terugval immers voorkomen. Heeft u een seksverslaving en wilt u de controle over uzelf weer terugkrijgen? Neem dan direct contact met ons op via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl.

Kosten van een behandeling – afkicken van seksverslaving

Al onze behandelingen worden – buiten uw eigen risico – volledig gedekt uit de basisverzekering van uw Nederlandse zorgverzekeraar. Daarom hoeft u alleen uw vervoerskosten zelf te bekostigen. Voor meer informatie over de kosten en vergoedingen kunt u terecht op de website van Vincere.