Snel een intake? Bel ons direct op 085 - 273 75 90 | Specialist in verslavingszorg in het buitenland!
Selecteer een pagina

Seksverslaving en alcoholverslaving

Seksverslaving en alcoholverslaving is een veelvoorkomende combinatie die gepaard gaat met serieuze risico’s. De risico’s van seksverslaving en de risico’s van alcoholverslaving zijn immers los van elkaar al aanzienlijk te noemen. Een seksverslaving kan immers verwoestende gevolgen hebben voor uw leven en dat van uw naasten. Een alcoholverslaving kan daarnaast enorme schade aan uw gezondheid toebrengen en zelfs fataal aflopen. Als u beide verslavingen combineert, nemen de risico’s bovendien alleen nog maar toe. In onze klinieken in Portugal kunt u op discrete wijze aan uw herstel werken. Wilt u zich aanmelden voor en behandeling of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan direct contact met ons op via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl.

Hoe gaan een seksverslaving en alcoholverslaving samen?

Als u een seksverslaving en alcoholverslaving heeft, is de kans groot dat u voor veel uitdagingen staat in uw leven. Door uw dwangmatige verlangen naar seksuele ervaringen gaat u waarschijnlijk steeds verder in het najagen van extremere vormen van seks. Als u daar alcohol bij drinkt, is het niet verwonderlijk als u onverantwoord seksueel gedrag gaat vertonen. Alcohol neemt immers remmingen weg en beïnvloedt uw beoordelingsvermogen op een negatieve manier. Daarnaast bouwt u mogelijk een tolerantie voor het middel op, waardoor u steeds meer nodig heeft voor hetzelfde effect.

Nadelen van een alcoholverslaving op uw seksleven

Als u een obsessieve behoefte aan seksuele activiteiten heeft, kunt u onder invloed van alcohol riskant seksueel gedrag gaan vertonen. Dit kan gepaard gaan met enorme risico’s, omdat u mogelijk eerder overgaat op het hebben van onveilige seks. Hierdoor loopt u een verhoogde kans op hiv en andere soa’s. Ook kunt u mogelijk de grenzen van het toelaatbare op seksueel gebied gaan opzoeken, wat voor grote problemen kan zorgen. Zo kunt u de grenzen van anderen overschrijden, waardoor u in het ergste geval in de problemen kom met justitie. Maar u kunt ook over uw eigen grenzen gaan met mogelijk fatale gevolgen, bijvoorbeeld bij het bedrijven van wurgseks.

Afkicken seksverslaving en alcoholverslaving

Wanneer u een seksverslaving en alcoholverslaving heeft, kan het uitermate lastig zijn om zelfstandig te stoppen met seks en drank. Daarom kunt u er goed aan doen om professionele hulp in te schakelen van een specialist in de verslavingszorg . U kunt in onze klinieken in Portugal immers rekenen op de steun van een multidisciplinair team van professionals en ervaringsdeskundigen. Dankzij een effectieve en intensieve behandeling kunt u in een geborgen sfeer afkicken van seksveraslaving en alcohol. Bent u verslaafd aan seks en alcohol en wilt u daar iets aan doen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl.