Snel een intake? Bel ons direct op 085 - 273 75 90 | Specialist in verslavingszorg in het buitenland!
Selecteer een pagina

Seksverslaving en amfetamineverslaving (speedverslaving)

Een seksverslaving en amfetamineverslaving komen regelmatig samen voor. Het stimulerende middel dat beter bekend staat onder de naam speed wordt veel gebruikt in het uitgaanscircuit. Speed kan daarnaast verschillende effecten hebben op de seksualiteit van mannen en vrouwen. Het gaat echter ook gepaard met zeer serieuze risico’s en is erg verslavend. De combinatie van seksverslaving en amfetamineverslaving is dan ook zeer riskant. Ben u verslaafd aan seks en amfetamine en wilt u daar iets aan doen? Neem dan telefonisch contact met ons via 085 – 273 75 90 stuur een e-mail naar info@180gr.nl. Wij bieden immers effectieve behandelingen in onze klinieken in Portugal om u te helpen afkicken van seksverslaving en amfetamineverslaving.

Seksverslaving en amfetamineverslaving – effecten van speed op seks

Amfetamine heeft geen eenduidig effect op uw seksualiteit. Veel gebruikers ervaren pas een seksueel verlangen wanneer de effecten beginnen weg te trekken. Voor die tijd zijn ze nog te actief en rusteloos om seks te willen hebben. Mannen die een lage dosis speed gebruiken, kunnen echter de duur van een erectie verlengen en het orgasme uitstellen. Het seksuele verlangen kan bij mannen zowel vergroot worden als juist verminderen wanneer ze een hogere dosis nemen. Ook vrouwen kunnen bij een lage dosis kan het verlangen naar seks toenemen en het orgasme uitgesteld worden. Zij ervaren echter een verminder verlangen en verminderde intensiteit van orgasmes bij een hogere dosis. Omdat een lage dosis daarnaast uw zelfvertrouwen en seksuele verlangen mogelijk vergroot, is speed voor een seksverslaafde echter zeer risicovol.

Risico’s seksverslaving en amfetamineverslaving (speedverslaving)

Als u een seksverslaving en amfetamineverslaving heeft, neemt u enorme risico’s. Langdurig speedgebruik kan immers zeer grote (seksuele) problemen veroorzaken. Afgezien van een geestelijke afhankelijkheid kan er tolerantie optreden. Hierdoor moet u steeds meer speed gebruiken om dezelfde effecten te bereiken. Een van de vele nadelen hiervan is dat het seksuele verlangen van zowel mannen als vrouwen zal afnemen. Langdurig intensief speedgebruik vermindert bij vrouwen tevens de intensiteit van het orgasme. Bij mannen kan het er uiteindelijk zelfs toe leiden dat het hebben van een orgasme helemaal niet meer lukt. Bovendien kan een amfetamineverslaving uitputting en paranoïde, agressief en zelfs gewelddadig gedrag veroorzaken. Dit kan in combinatie met een obsessief verlangen naar seksuele activiteiten in desastreuze situaties uitmonden.

Afkicken seksverslaving en amfetamineverslaving (speedverslaving)

Zelfstandig stoppen met seks en amfetamine blijkt voor de meesten een onmogelijke missie. Stoppen met drugs als speed is immers al geen eenvoudige opgave, zeker als het samengaat met afkicken van seksverslaving. Daarom is het raadzaam om professionele hulp te accepteren van een specialist in de verslavingszorg. Wij weten immers waar u zoal tegenaan kunt lopen. In onze klinieken in Portugal kunt u in alle rust op discrete wijze aan uw herstel werken. U sterkt hier immers in een geborgen sfeer aan op zowel fysiek, mentaal en spiritueel vlak aan. Een multidisciplinair team van professionals en ervaringsdeskundigen staat hierbij tot uw beschikking. Wilt u zich aanmelden voor een behandeling of meer informatie over onze behandelingen of behandellocaties? Neem dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl.