Snel een intake? Bel ons direct op 085 - 273 75 90 | Specialist in verslavingszorg in het buitenland!
Selecteer een pagina

Seksverslaving en cocaïneverslaving

Seksverslaving en cocaïneverslaving is een desastreuze combinatie die zeer ernstige consequenties kan hebben. Los van elkaar zijn de risico’s van seksverslaving en de risico’s van cocaïneverslaving immers al enorm. Enerzijds kan een seksverslaving uw leven en dat van uw naasten enorme schade toebrengen. Anderzijds kan een cocaïneverslaving niet alleen uw lichaam en geest slopen, het kan zelfs fataal aflopen. Het mag geen wonder heten dat de combinatie van seksverslaving en cocaïneverslaving zeer gevaarlijk kan zijn. Heeft u een seksverslaving en cocaïneverslaving en wilt u daar vanaf? Neem dan direct contact met ons op via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl.

Hoe gaan een seksverslaving en cocaïneverslaving samen?

Cocaïne heeft afhankelijk van de dosis en het geslacht van de gebruiker verschillende effecten op seksuele ervaringen. Mannen kunnen met een lage dosis coke het seksuele verlangen en vermogen tot het krijgen van een erectie stimuleren. Daarnaast kan een lage dosis van het middel het orgasme uitstellen. Een hoge dosis kan daarentegen enerzijds tijdelijke impotentie en anderzijds juist een langer durende erectie veroorzaken. Ook kan bij een hoge dosis het klaarkomen worden uitgesteld. Bij vrouwen kan een lage dosis cocaïne echter zowel een verlaging als een verhoging van het seksuele verlangen teweegbrengen. Bovendien wordt de intensiteit van het vrouwelijk orgasme vergroot. Een hoge dosis vermindert het verlangen bij vrouwen echter meestal. De intensiteit van het orgasme kan zowel verminderd als vergroot worden.

Risico’s van seksverslaving en cocaïneverslaving

Een seksverslaving en cocaïneverslaving gaan gepaard met enorme risico’s. Om te beginnen kan het uw beleving van seksuele activiteiten zeer negatief beïnvloeden. Door het euforische gevoel dat cocaïnegebruik teweegbrengt kan ‘gewone seks’ voor zowel mannen als vrouwen immers minder lekker gaan lijken. Daarnaast kunnen mannen bij langdurig gebruik van het middel een vermindering van het krijgen van een erectie ervaren. Daar komt bij dat langdurig cocaïnegebruik het seksuele verlangen en het vermogen om een orgasme te krijgen vermindert. Dat geldt voor zowel mannen als vrouwen. Het seksuele verlangen kan zelfs helemaal verdwijnen, waarbij mannen zelfs impotent kunnen worden. Dit zijn overigens slechts enkele van de risico’s van cocaïneverslaving.

Afkicken van seksverslaving en cocaïneverslaving in Portugal

Zelfstandig afkicken van seksverslaving en cocaïneverslaving is niet voor veel mensen weggelegd. In de praktijk blijkt dat stoppen met seks en coke zonder professionele begeleiding immers een nagenoeg onmogelijke opgave is. In onze klinieken in Portugal kunt u echter een effectieve behandeling ondergaan in een geborgen sfeer. Hier kunt u immers op discrete wijze aan uw herstel werken met de focus op terugvalpreventie. De kosten van onze behandelingen zijn buiten uw eigen risico bovendien volledig gedekt door uw Nederlandse zorgverzekering. Als u zich wilt aanmelden voor een behandeling, kunt u ons bereiken via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl.