Snel een intake? Bel ons direct op 085 - 273 75 90 | Specialist in verslavingszorg in het buitenland!
Selecteer een pagina

Seksverslaving en GHB-verslaving

GHB wordt vaak gebruikt in combinatie met seks en heeft een grote invloed op uw seksuele ervaring. Het middel kan immers niet alleen ontspannend en opwekkend werken, het kan ook seksueel stimulerend werken. Een seksverslaving en GHB-verslaving komen dan ook vaak samen voor, maar gaan tevens gepaard met zeer ernstige risico’s. GHB kan immers zowel lichamelijk als geestelijk zeer verslavend zijn. De intensere seksuele beleving die GHB teweeg kan brengen is bovendien zeer verslavend. Het is daarom zeer riskant om een seksverslaving te combineren met GHB-gebruik. Heeft u een verslaving aan seks en GHB en wilt u daar vanaf? Neem dan direct contact met ons op via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl.

Werking van GHB op seks

GHB heeft een verdovende werking op uw zenuwstelsel en kan een roes teweegbrengen die vergelijkbaar is met een alcoholroes. Gebruikers kunnen zich hierdoor ontspannen, vrolijk en rustig gaan voelen, wat een goede gemoedstoestand voor seksuele ervaringen is. Daarnaast neemt GHB seksuele remmingen weg en grenzen vervagen met mogelijke ongewenste seksuele handelingen tot gevolg. Tevens kan het een positieve invloed hebben op uw seksuele verlangen en de intensiteit van uw orgasmes. Dankzij GHB kunnen mannen daarnaast langer een erectie houden en hun orgasme langer uitstellen. Onder invloed van de juiste dosering GHB wordt seks bovendien intenser ervaren.

Ontstaan en risico’s seksverslaving en GHB-verslaving

Het risico van bovengenoemde effecten is dat de verleiding om GHB te gebruiken wanneer u seks heeft enorm is. Hierdoor kunt u bij regelmatig gebruik zelfs alleen nog genieten van seks onder invloed van GHB. Voor een optimale seksuele ervaring bent u volledig afhankelijk geworden van GHB, waarmee u een GHB-verslaving heeft ontwikkeld. Wanneer u echter net te veel GHB gebruikt, komt u in een hele diepe slaap terecht. Dit kan zeer gevaarlijk zijn omdat u in uw eigen tong of braaksel kunt stikken. Daarnaast bestaat er het risico op onvrijwillige en onveilige seks. Ook kunnen de vervagende grenzen leiden tot steeds extreme vormen van seks om aan uw seksuele behoeftes te kunnen voldoen.

Afkicken seksverslaving en GHB-verslaving

In de praktijk blijkt dat zelfstandig afkicken van seksverslaving en GHB-verslaving vrijwel onmogelijk is. Daarom is het raadzaam om professionele hulp in te roepen wanneer u besloten heeft te stoppen met seks en GHB. Wij bieden als specialist in de verslavingszorg effectieve behandelingen in onze klinieken in Portugal. Hier kunt u op discrete wijze werken aan uw herstel in een geborgen sfeer. Een multidisciplinair team van professionals en ervaringsdeskundigen staat u hierin bij. Hoe eerder u besluit het roer om te gooien, hoe sneller u uw leven weer op de rit kunt krijgen. Neem daarom zo spoedig mogelijk contact met ons via 085 – 273 75 90 of info@180gr.nl.